Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 29. csütörtök
Boldog névnapot Nárcisz nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
A 2117. áldozat - Skandináv krimik
Adler-Olsen, Jussi - A 2117. áldozat - Skandináv krimik
Adler-Olsen, Jussi
A 2117. áldozat - Skandináv krimik

kiadó: Animus
cikkszám: 11206314
ISBN: 9789633247716
megjelenés: 2020-06-19
készlet: Nincs készleten
Ár: 4290 Ft
webes rendelés esetén: 3861 Ft
 
Leírás:
Assad már több mint tíz éve a Q-ügyosztály tagja, de társai alig tudnak róla valamit. Ám egy váratlan esemény - egy spanyol újságíró cikke egy tragikus körülmények között elhunyt asszonyról - kibillenti az egyensúlyából, és Rose segítségére van szüksége ahhoz, hogy ne omoljon teljesen össze. Mint kiderül, az elhunyt nő sorsa összefonódik Assad családjának sorsával, és az eseményeket az iraki Ghaalib, a férfi régi ellensége irányítja.
Versenyfutás kezdődik az idővel, hogy Ghaalibot és társait megakadályozzák abban, hogy Európa szívében terrortámadásokat hajtsanak végre.
Ezzel egy időben egy fiú, aki szobájába zárkózva a számítógépes játékok világában él, azt tervezi, hogy bosszút áll a mások szenvedései iránt közömbös dán társadalmon, és úgy dönt, hogy a szüleivel kezdi a sort...
Carl Morcknek és munkatársainak minden ügyességüket és ravaszságukat be kell vetniük, hogy elhárítsák az ártatlan áldozatokra leselkedő veszélyt, és megmentsék Assad családját.

Tulajdonságok:
terjedelem: 438 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Sulyok Viktória
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román